Een heerlijke traditionele Thaise massage in Amsterdam

Midden in het roerige stadsdeel de Pijp, op een steenworp afstand van de Albert Cuypmarkt, is er een plek waar u terecht kunt voor een heerlijke traditionele Thaise massage in Amsterdam.

Deze duizenden jaren oude massagetechniek is de perfecte manier om pijn, stijfheid, spanning en stress uit uw lichaam te krijgen.

Een traditionele Thaise massage in Amsterdam op een unieke locatie

Veranda Wellness & Spa is gevestigd aan de Van Woustraat, in een van de meest levendige buurten van de stad. Het is hier altijd druk, maar zodra u bij ons binnenkomt, glijdt de hectiek van de stad van u af en kan de ontspanning beginnen. Wij bieden u een traditionele Thaise massage in Amsterdam op een unieke locatie. Natuurlijk geniet u volop tijdens de behandeling, maar na de massage zult u zich echt als herboren voelen.

Deze vorm van massage, die in de loop van duizenden jaren is geperfectioneerd, bestaat uit een combinatie van acupressuur en diepe weefsel massage. Met de eerste techniek worden spanningen en blokkades gericht weggenomen door energiestromen vrij te maken, terwijl de massage van het dieperliggende (bind)weefsel ervoor zorgt dat al uw spieren en gewrichten weer heerlijk loskomen.

© 2018 Veranda Wellness by Nara Thai wellness

  • Facebook verandawellness