Wat is Thaise massage?

Een combinatie van Acupressure-therapie en Deep Tissue-massagetechnieken, die samen worden gebruikt om de bloedsomloop te bevorderen en de spanning te verminderen. Thaise massage kan de fysieke flexibiliteit vergroten en helpen om houdingsafwijkingen op te lossen, terwijl u uw energiekanalen opruimt en in balans brengt.
 

Wie zou baat hebben bij een Thaise massage?

De Thaise massage is al duizenden jaren verfijnd en biedt een breed scala aan voordelen. Het is een goede keuze voor mensen met pijnlijke spieren en gewrichten, en kan ondersteuning bieden aan mensen die lijden aan stress en angst. Het kan ook de hersteltijden voor atleten versnellen.

Mensen die kiezen voor deze behandeling:

 • zijn op zoek naar een combinatie van yoga en Deep Tissue-massage.

 • ervaren spier- of gewrichtspijn in combinatie met -stijfheid.

 • ervaren stress of psychische druk.

 • wensen een rustgevende 'full-body' ervaring.

Mensen die geen Thaise massage zouden moeten kiezen:

 • Iedereen met huiduitslag, infecties of bloedaandoeningen.

 • Thaise massage is geschikt voor de meeste mensen, maar zorg ervoor dat je eventuele zwellingen of pijnstoornissen doorgeeft aan je therapeut voordat ze begint.

Thaise massage kan zorgen voor:

 1. Verbeterde bloedcirculatie.

 2. Vermindert stress en kalmeert het centrale zenuwstelsel.

 3. Kan verlichting bieden tegen hoofdpijn.

 4. Bevordert de genezing van getrokken spieren en verstuikingen.

 5. Helpt verlichting te bieden aan patiënten met artritis.

 6. Kan symptomen van rugpijn of ischias verlichten.

 7. Bevordert betere slaapgewoonten.

 

Behandeling

Tijdens je Thaise massagebehandeling

Uw therapeut zal de bloedtoevoer naar verschillende delen van uw lichaam blokkeren en vrijgeven, zodat uw ledematen een intense hitte krijgen en uw bloedcirculatie verbetert. Ze zal ook olie gebruiken om een ​​soepele, vloeiende massage af te leveren die de spanning in nek, rug en schouders moet verlichten. Zorg ervoor dat u uw therapeut op de hoogte stelt van specifieke punten van zorg voordat uw behandeling begint.

Thaise massagetechnieken

Bij een Thaise massage oefent de therapeut stevige druk met de elleboog en onderarm op uw lichaamsdelen uit, naast specifieke houdingen en rekoefeningen. Uw behandeling vindt plaats op een massagetafel..

Na de massage

Neem de tijd om te rusten en te ontspannen en vermijd intense lichamelijke activiteit totdat je lichaam de kans heeft gehad om te herstellen. Thaise massage is het meest effectief na een paar, reguliere behandelingen, of je kunt het aanvullen met een Thaise yogamassage.

© 2018 Veranda Wellness by Nara Thai wellness

 • Facebook verandawellness